Een dag voor iedereen!

Familiedag! De hele middag/avond wordt er feest gevierd, kom kijken bij de Dorpsfeest Optocht er gaat een kleurrijke optocht door de straten van Wehl. Van straattheater tot dweilorkesten en van praalwagens tot klassieke auto’s. Ga na de optocht nog één laatste keer los in de feesttent met ook nog eens de leukste artiesten, tijdens het feesten door kun je nog een rondje maken in de vetste attracties op het attractiepark!

 

Familiedag

Zondag = hele dag chillen op de bank… Wij denken daar anders over! Trek je familie van de bank af en kom naar de familiedag, de dag begint met een optocht en dit jaar niet alleen praalwagens maar veel meer creativiteit! De kleurrijke optocht geeft de kans voor alle creatieve talenten in Wehl en regio. Van straattheater tot dweilorkesten en van praalwagens tot klassieke auto’s, alle creatieve creaties en talenten zijn te zien op zondag 2 juni tijdens de Dorpsfeest Optocht!  

Verheug je op een gezellig feestmiddag/avond! Een dag voor jong en oud, die gratis toegankelijk is. Met ook nog eens de leukste artiesten die de tent op de kop zetten! Wie heeft de beste dansmoves van jouw familie??

Datum: 2 juni 2024

Tijd: 11:00 uur tot 20:00 uur

Start Dorpsfeest Optocht: 13:11 uur

Artiesten: Toporkest de Paloma’s

Optocht

Op zondag 2 juni gaat er een kleurrijke optocht door de straten van Wehl. Van straattheater tot dweilorkesten en van praalwagens tot klassieke auto’s. Oftewel een optocht vol creativiteit, talent & vrolijkheid!

Datum: 2 juni 2024

Start Dorpsfeest Optocht: 13:11 uur

Opstellen optocht: Nijverheidsweg

Route: Nijverheidsweg – Diepenbroekstraat – Stationsstraat – Grotestraat – Julianastraat – Koningin Wilhelminastraat – van Barneveldlaan – Hagelkruisweg – Beekseweg – Koningin Wilhelminastraat – Isidorusstraat – Catharinastraat (ontbinding via Nijverheidsweg of Stationsstraat)

 

Attractiepark

Ook dit jaar staat het terrein weer vol met attracties. Stap binnen in het Dorpsfeest Attractiepark en laat je verrassen door dew vetste attracties die zorgen voor een flinke dosis adrenaline en plezier! Van spannende tot draaiende attracties, het park heeft voor ieder wat wils!

Datum: 2 juni 2024

Tijd: 11:00 uur tot 20:00 uur