Een dag voor jong & oud!

Ontbijt, de belangrijkste maaltijd van de dag. En hoe gezellig is het om te ontbijten in een feesttent met alle inwoners van Wehl!

We vinden het belangrijk om Dorpsfeest Wehl voor iedereen toegankelijk te houden en bij te dragen aan een inclusieve samenleving. Daarom organiseren we een prikkelarm uur op het attractiepark: een uur zonder muziek en lichten en ook zullen de attracties op lagere snelheid draaien.

In de middag heeft de jeugd de tijd om verschillende activiteiten te doen en hun stempelkaart vol te krijgen.

Wanneer de avond valt, verandert de feesttent in een bruisend podium voor fantastische artiesten tijdens Dorpsfeest Live!

Fairtrade ontbijt

Iedereen uit Wehl verzamelen in de tent! De dag beginnen met een heerlijk ontbijt met gezellige mensen in de feesttent, zo kan de dag pas echt goed beginnen!   

Datum: 1 juni 2024

Tijd: 10:00 uur tot 12:00

Prikkelarm Attractiepark

Niet iedereen kan genieten van muziek en flitsende lichten. Een attractiepark geeft voor sommige te veel prikkels, bijvoorbeeld voor mensen met epilepsie, autisme, ADHD, hoog gevoeligheid of een lichamelijke of geestelijke beperking. We vinden het belangrijk om Dorpsfeest Wehl voor iedereen toegankelijk te houden en bij te dragen aan een inclusieve samenleving. Daarom organiseren we een prikkelarm uur op het attractiepark: een uur zonder muziek en lichten en tevens zullen de attracties op lagere snelheid draaien.

Datum: 1 juni 2024

Tijd: 11:00 uur tot 13:00 uur

Kinder- en Jeugdmiddag

In de middag ontvangen de kinderen in Wehl een stempelkaart waarmee ze deel kunnen nemen aan diverse activiteiten op het terrein. Van springen op de springkussens tot leuke en vermakelijke spelletjes en vergeet natuurlijk het attractiepark niet, kortom er is genoeg te beleven voor jonge avonturiers! Krijg jij jouw stempelkaart vol??

Datum: 1 juni 2024

Tijd: 13:00 uur tot 16:00 uur

 

Dorpsfeest Live

De hele avond feesten met je vrienden, famillie of collega’s. Sta vooraan bij grote artiesten en zing je longen uit je lijf bij de grootste hits! De afgelopen jaren hebben we vele grote namen gehad op het Dorpsfeest Live! Dit jaar zijn de artiesten bekend! 

Datum: 1 juni 2024

Tijd: 19:30 uur tot 01:00 uur

Artiesten: Starstruck, Frans Bauer, Fort Fiesta en Marco Schuitmaker

Attractiepark

Ook dit jaar staat het terrein weer vol met attracties. Stap binnen in het Dorpsfeest Attractiepark en laat je verrassen door dew vetste attracties die zorgen voor een flinke dosis adrenaline en plezier! Van spannende tot draaiende attracties, het park heeft voor ieder wat wils!

Datum: 1 juni 2024

Tijd:  11:00 uur tot 13:00 uur *Prikkelarme uren!

           13:00 uur tot 17:30 uur

           19:30 uur tot 01:00 uur

Let op: Vrijdagavond en zaterdagavond (de feestavonden) is het attractiepark enkel toegankelijk met een geldig ticket).