De eerste feestdag!

De eerste feestdag! Op de vrijdag hebben wij een drukke feest planning. In de ochtend is er vermaak voor de schoolkinderen, in de middag gaan de stekkers erin op het attractiepark! Kinderen kunnen zich de hele middag vermaken in de verschillende attracties… dorst gekregen van al dat dollen? De toppers achter de bar staan voor je klaar! Trek je carnavalsoutfit uit de kast en de schmink van zolder… het is tijd om weer helemaal los te gaan tijdens het zomercarnaval 2024! Terwijl de zon langzaam onder gaat kunnen de feestbeesten zich met hun ticket melden bij de ingang, Zomercarnaval 2024 kan beginnen!

Schoolkinderen ochtend

Voor alle kinderen van basisschool in Wehl zijn er verschillende activiteiten. Niet alleen op het Dorpsfeest Wehl terrein, maar ook in het KBC. 

Zomercarnaval

De eerste feestavond van het Dorpsfeest Wehl, Zomercarnaval! Een avond waar iedereen verkleed is in hun gekste carnavalspakken. Door de optredens van de gezelligste carnavalsartiesten kom je helemaal in de carnavalssfeer. De Line-up blijft nog even een verassing. De afgelopen jaren hebben we onder andere Zanger Kafke, Vieze Jack & Snollebollekes op het podium gehad, oftewel garantie op de gezelligste carnavalsartiesten! Houdt onze socials in de gaten voor de line up!

Datum: 31 mei 2024

Tijd: 19:30 uur tot 01:00 uur

Artiesten: De Sfeermakers, Gullie, René Karst, Schorre Chef & MC Vals

Attractiepark

Ook dit jaar is het terrein weer gevuld met attracties. Kom een kijkje nemen op het Dorpsfeest Attractiepark en laat je verrassen door de vetste attracties die zorgen voor een flinke dosis adrenaline en plezier! Van spannende tot draaiende attracties, het park heeft voor ieder wat wils!

 

Datum: 31 mei 2024

Tijd: 12:00 uur tot 17:30

         19:30 uur tot 01:00 uur

(Let op! Vrijdagavond en zaterdagavond toegang tot het attractiepark enkel mogelijk met een geldig ticket.)