vrijdag 2 juni 2023

Schoolkinderenochtend

Op vrijdagmorgen wordt er in samenwerking met Het Timpaan voor de leerlingen uit Wehl, Nieuw-Wehl en omgeving een leuke en educatieve ochtend verzorgd. Dit zal deels plaatsvinden in het Koningin Beatrixcentrum en deels in de feesttent aan de Diepenbroekstraat in Wehl.
De kinderen zullen vanuit school het programma te horen krijgen en onder begeleiding naar de locaties vertrekken. Tijdens deze ochtend kunnen de kinderen een programma verwachten waar ze in het weekend nog lang over na zullen praten.

Vrijdagmiddag

Op vrijdagmiddag zal het attractiepark geopend zijn. Naast dat u kan genieten van de attracties zal ook de bar open zijn dus kunt u genieten onder genot van een drankje!

Zomercarnaval

Jaarlijks vindt op de vrijdagavond van Dorpsfeest Wehl de Zomercarnaval plaats. Alle feestvierders van de Achterhoek verzamelen zich in de Wehlse feesttent om een avondje los te gaan op diverse carnavalskrakers. Er hangt een gezellige sfeer en er kan lekker gedanst worden. Een zomeravond om nooit te vergeten, in samenwerking met carnavalsvereniging de Lollige Snuiters.

Voor meer informatie houd onze Facebook evenement in de gaten.