DATUM DORPSFEEST WEHL 2024

12 september 2024

WEHL - 30 mei t/m 2 juni 2024

Hou 30 mei t/m 2 juni alvast vrij in uw agenda! Na de geweldige editie afgelopen jaar kan het niet anders kan komend jaar weer een groot feest wordt!

Op een later moment zullen we de start van de kaartverkoop bekend maken voor de twee feestavonden.

DATUM DORPSFEEST WEHL 2023

18 NOVEMBER 2022

WEHL - 1 t/m 4 juni 2023 barst het weer los.

Hou 1 tot en met 4 juni 2023 vast vrij in uw agenda! Na de geweldige editie afgelopen jaar kan het niet anders kan komend jaar weer een groot feest wordt!

22 januari 2023 zal de kaartverkoop van start gaan, bemachtig dan snel je ticket en zorg ervoor dat je erbij bent!

REFUNDS DORPSFEEST WEHL

11 MAART 2022

WEHL - T/m 29 maart kunnen refunds aangevraagd worden

Ben je helaas verhinderd voor de datum in 2022? Dan kun je vanaf heden een refund aanvragen. Dit is geopend t/m 29 maart. Stuur een mail naar [email protected].

DORPSFEEST WEHL 2022

8 FEBRUARI 2022

WEHL - Voorzichtig kijken we vooruit naar de editie die we dit jaar hopelijk weer mogen gaan organiseren. 

Vanaf heden benaderen we de sponsoren om een bijdrage te doen, groot of klein, in geld of materiaal. Alleen met de bijdragen van deze sponsoren kunnen we het Dorpsfeest Wehl mogelijk maken! Ook interesse om sponsor te worden en wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Stuur ons een mail! 

Tevens zijn de tickets van 2020 nog steeds geldig voor de editie in 2022. Houd onze social in de gaten voor eventuele extra ticketverkoop!

Hopelijk zien we elkaar op 9, 10, 11, 12 juni!

LUNCHTOCHT DORPSFEEST WEHL EEN GROOT SUCCES

7 JUNI 2021

WEHL - Afgelopen weekend heeft de lunchtocht plaats gevonden, in twee dagen kwamen er meer dan 600 mensen. Het was een groot succes!

De deelnemers werden door Wehl geleid door middel van de routekaart, met verschillende vragen over Wehl tussendoor. Bij de stops kregen de deelnemers verschillende gerechten van verschillende ondernemers. Koffie of thee met wat lekkers bij BEA Bar & Events. Bij Bon-Bini een soepje, bij de tweede stop kregen ze een hamburger van Kookstudio 75 en daarna een lekkere wrap met pulled chicken van Woodies. Bij de vierde stop kregen ze een puntzak friet van Kaal de Pess en de deelnemers eindigden met een ambachtelijk ijsje van Reuring. Vooral door de samenwerking met de horeca werd het een succes: de heerlijke gerechten en de fantastische verzorging.

De vragen worden nagekeken en de grote winnaars komen op onze socials te staan!

Bedankt iedereen voor de deelname en fijn dat we elkaar weer mochten ontmoeten.

Dan zien we elkaar volgend jaar op 9, 10, 11, 12 juni!

LUNCHTOCHT DORPSFEEST WEHL

5 mei 2021

WEHL - Stichting Wehl blijft niet stilzitten, maar blijft kijken naar de mogelijkheden. "We waren op zoek naar een alternatieve invulling van ons Dorpsfeest Wehl weekend en we zijn uitgekomen op een mooie samenwerking tussen verschillende horeca-ondernemingen. Op deze manier kunnen ook wij hen een steuntje in de rug geven," aldus voorzitter Eugène Alofs.

Eind maart is er aangekondigd dat alle activiteiten zoals deze 'normaliter' worden georganiseerd, worden doorgeschoven naar 2022. Voor deze editie is er gekeken naar een alternatieve invulling. In samenwerking met vijf horeca-ondernemingen die normaliter Dorpsfeest Wehl sponsoren is er een lunchtocht ontwikkeld. Men kan ervoor kiezen om een tocht van 5 km of 7.5 wandelend te doen, of een fietstocht van 20 km.

"We hopen natuurlijk op een grandioos succes, maar met al deze samenwerkende partijen is dit meer dan logisch," aldus Eugène Alofs.

DORPSFEEST WEHL NAAR 2022

29 maart 2021

WEHL - De organisatie van Dorpsfeest Wehl heeft wederom de pijnlijke keuze moeten maken om Dorpsfeest Wehl te verplaatsen naar 2022. 

,,In deze huidige tijd kunnen we geen Dorpsfeest organiseren hoe wij dit voor ogen hebben,'’ aldus voorzitter Eugène Alofs. De stichting denkt in begin juni nog steeds met beperkende maatregelen te maken hebben, daarnaast hebben alternatieven de revue gepasseerd maar zijn niet haalbaar op financieel gebied. ,,We zouden dusdanige risico's lopen en consessies moeten doen waardoor het onverantwoord wordt."

De stichting roept op om in deze tijd voor elkaar te zorgen en gezond te blijven.

Het Dorpsfeest Wehl weekend zal in 2022 plaatsvinden op 9 - 10 - 11 - 12 juni. Reeds gekochte tickets blijven geldig in 2022, waardoor je er in 2022 gewoon weer bij bent!
Men kan een refund aanvragen door middel van een mail te versturen naar [email protected], onder vermelding van je M-nummer (dit nummer kun je vinden bij de betaling toen je je ticket(s) kocht), naam en mailadres waarmee je de tickets hebt gekocht. Let op: enkel de gehele order kan retour. Besef je bij het aanvragen van de refund dat je een refund aanvraagt voor een uitverkocht evenement. Daarnaast sluit de mogelijkheid tot retournering op 29 maart.

Daarbij geeft de organisatie de mogelijkheid om een donatie te doen aan Dorpsfeest Wehl middels een betaalverzoek.

Meer informatie over onze ludieke stunt!

4 juni 2020

Beste (Nieuw)Wehlenaren,

In tijden als waarin we nu zitten is saamhorigheid nog belangrijker nog ooit. Jullie kunnen allen vanuit jullie eigen achtertuin en anders via een live stream meegenieten van dit spektakel. Hiermee willen we jullie een lichtpuntje geven in deze gekke tijden! Jullie zullen Wehl en omstreken op zien lichten!

DORPSFEEST WEHL GAAT LIVE

29 mei 2020

WEHL - Het Dorpsfeest Wehl gaat weliswaar niet door dit jaar, stichting Wehl kan het niet laten een ludieke actie te houden. Op zaterdagavond 6 juni zal er een grote lichtshow plaatsvinden mét muziek. 

,,We hopen door deze actie de Wehlenaren een lichtpuntje te geven in deze moeilijke tijd,’ aldus voorzitter Eugène Alofs. De stichting roept op om de betreffende zaterdagavond in de tuin te gaan staan met je naasten en ‘je zult Wehl en omstreken op zien lichten’.

De show is ook online te volgen via de social media van het Dorpsfeest Wehl.

Daarnaast zullen de inwoners van Wehl en Nieuw-Wehl een cadeautje ontvangen in hun brievenbus.

Update rondom Dorpsfeest Wehl 2020

3 april 2020

Beste bezoekers,

Het is begrijpelijk dat door deze vreselijke omstandigheden er veel vragen komen over of het Dorpsfeest Wehl 2020 door kan gaan. Vooralsnog zitten wij na de grens van 1 juni, maar ook wij moeten er rekening mee houden dat de situatie dagelijks veranderd en daarom is het nog lastig voor ons om te zeggen of het Dorpsfeest zal doorgaan.

Wij zullen altijd als hoogste prioriteit de gezondheid van onze bezoekers, medewerkers, artiesten, vrijwilligers en alle betrokkenen hebben. Wij zullen doen wat nodig is om iedereen zo veilig en gezond mogelijk te houden. Daarom vragen wij jullie om zo goed mogelijk alle richtlijnen van het RIVM op te volgen.
Zodra wij meer zekerheid hebben, laten wij dit ook meteen aan jullie weten.
Wij hopen op jullie begrip en laten we ons hier samen doorheen slaan!

Wij wensen alle getroffenen, maar ook zeker alle mensen en bedrijven die geraakt worden door dit vreselijke virus onwijs veel sterkte en geluk toe in de komende periode!

#besafe #stayhome

 

Dit feest mag je niet missen!

Zorg ervoor dat je erbij bent en koop nu je tickets!